שוקולד מא' עד ת' - (קורס בן עשרה מפגשים, בני ארבע שעות כל מפגש)

הקורס היוקרתי והמקיף ביותר שיש לבוטיק שוקולד מישי להציע לכם

בקורס זה תלמדו כל מה שצריך לדעת על שוקולד, קקאו, הכנת פרלינים, הכנת חטיפי שוקולד, טכניקות לייצור פרלינים, בישול גנאשים במגוון טעמים, שימוש בצבע, שימוש בדפי טרנספר, שימוש במרציפן ,קרמל, נוגט ועוד.

מישי, השוקולטייר הוותיק ביותר בישראל, בעל הידע והניסיון הרב והאיכותי ביותר, ילמד אתכם את סודות הכנת השוקולד.

לאחר קורס מקיף זה, תוכלו לייצר בעצמכם פרלינים במגוון שיטות וטעמים ותוכלו לשמח את היקרים לכם במה שיצרתם.

(עד 8 משתתפים)

הקורס יתקיים בין התאריכים 22.10.19 - 31.12.19 בימי שלישי בין השעות 17:00- 21:00

קיימת אפשרות גם לקורס בוקר

לפרטים: נעמי 054-2101188

* פתיחת הקורס מותנית במספר משתתפים.

להרשמה נא להתקשר למרכז הסדנאות 077-5583275 או 054-2101188